MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR KAMPI VE KADRO


Kayserispor yurt dışı kampını tamamlayarak 3 günlük izne ayrıldı. Kamp çerçevesinde 4 hazırlık karşılaşması oynadı. Oynanan karşılaşmalarda elde edilenler skorları her yazımda bir kenara bırakmak gerekir diye belirtiyorum. Doğrusu da o. Kampta oynanan karşılaşmalarda futbolcuların kondisyonu ve aradaki uyuma bakılıyor. Kayserispor teknik heyeti de son transferlerle birlikte takımdaki uyumu görmek istedı. İskelet kadrosu tamamen değişti diyebileceğim Kayserispor yeni sezon için hazır görünümü verdi.

Son oynanan Sturm Graz maçında özellikle futbolcuların yeni sezonda lige hazır havasında olmaları teknik heyeti sevindirdi. Orta sahada geçen sezon yer alan Biseswar konusunda ve kanatta Ömer Ateş´in eksikliği nasıl dolacak hala belli değil. Yeni isimler takıma dahil oldu bu futbolcular eksikliği giderir densede taraftar hala kafasında çözüm arıyor. Kayserispor´da kademe konusunda teknik heyetin yönetime verdiği rapor bulunuyor.

Son oynanan hazırlık maçı da dahil olmak üzere bazı mevkilerde erken en az üç futbolcunun daha transferi gündeme geldi. Umarım bu transferlerle birlikte takım ligde sıkıntı yaşamaz. Çünkü geçen sezona bakarak bir tık daha üst kademe kadro kurduğuna inanıyorum Süper Lig´de ki tek temsilcimiz şimdiden başarılar diliyorum...