MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR KAMPTA HEM OYNUYOR, HEM ALIYOR!


Süper Lig´de yeni sezon öncesinde çalışmalarına devam eden Kayserispor daha önce aldığı forvet oyuncusuna ek olarak yabancı bir oyuncuyla daha yani Konan ile anlaşarak en azından bu konuda bu sezon sıkıntı yaşamak istemiyor. Yabancı oyuncu konusunda ise genel de tercih Afrika kökenli futbolcular oluyor. Teknik Direktör Hakan Kutlu´nun daha önceden Fransa´ya gittiğini ve burada bazı futbolcuları takip ettiğini haberlerimizde belirtmiştik. İşte sarı-kırmızılılar bu raporlar doğrultusunda bizzat kampa davet ettikleri ve izledikleri isimleri de mali konuda anlaşma sağlayarak kadroya dahil ediyorlar.
Forvette daha önce Mersin´den gelen oyuncular sıkıntı yaşatmaz dense de bu sezon bu iş çok sıkı tutuluyor. Gol yollarında her ne hikmetse sıkıntı yaşamak istemeyen teknik heyet kale ve orta sahada ise eldeki imkanların yeterli olacağı görüşündeler. Yönetimde maliyet konusunda sıkıntı çıkmaması için elinden geleni yapıyor. Çünkü yeni sezon öncesinde fazla borçlanma takımda sıkıntı oluşturacaktır.
Başkan Recep Mamur ve bazı yöneticiler de hem takımın son durumunu görmek hem de transfer konusunda fikir alış verişi için geçen günlerde Avusturya´ya gitmişlerdi, Kasımpaşa ile oynanan maçı izleme fırsatı bulan yöneticiler kısaca takımın son durumunda memnun kalmışa benziyorlar. Birkaç gün içinde kampını noktalayacak olan sarı-kırmızlılar son hazırlık maçını ise Strum Graz ile yapacak. Umarım sarı-kırmızlılar iyi bir dönem geçirmiş olurlar?