MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR, KARAMAN´A BAKMALI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor ligde önemli bir karşılaşma arifesindeyken ne yazsam derken, bir toplulukta yapılan transfer konuşması ?bu konu artık yazılıp çizilmeli´ dedirtti. Ligin bitmesine sayılı hafta kalırken, takımın durumu konusunda benim pek bir endişem bulunmuyor. Lakin gelecek sezon öncesinde takımın nasıl şekilleneceği, yönetim kadar taraftarında şimdilerde kafasındaki bir soru işareti olarak beliriyor. Kayserispor´da yeni dönemde bazı oyuncuların sözleşmeleri biterken, bazıları da kiralık olarak geldiklerinden kulüplerine geri dönecekler. Bu isimler içinden mutlaka takımda kalmasını isteyeceğimiz isimler olacaktır ve bu konuda da kimsenin şüphesi olmasın ki, Başkan Erol Bedir ve arkadaşları hesaplarını veya görüşmelerini erkenden yapmışlardır.

Asıl önemli olan takımın hangi teknik heyetle yoluna devam edeceğidir. Spor kamuoyunda hala bu konuda net bir adımın atılmaması, dikkat çekiyor. Her ne kadar bu konu basına veya kamuoyuna sızdırılmış olmasa da, benim kulağıma gelen bazı söylemler Hikmet Karaman ve ekibinin gelecek yılda takımın başında olacağıdır.

Kulüpte göreve geldiği günden buyana yaptığı çalışmalar ve futbolcularla iyi ilişkilerini avantaj olarak kabul eden sarı-kırmızılı yöneticiler, Teknik Direktör Hikmet Karaman ile daha önce bir görüşme yapmışlar ve ?hala lig bitmedi, sona doğru oturup konuşuruz´ cevabını almışlardı. İşte o günlerden bu güne, takımın ligdeki görüntüsü de ortaya çıkınca ikili oturmalarda veya bazı deplasman seyahatlerinde bu konular gündeme gelmiş ve karşılıklı bir prensip anlaşması da ortaya çıkmış. Çıkmış diyorum çünkü bu bir iddia. Umarım bu iddia doğrudur. Nitekim Kayserispor´un ligin altında can çekiştiği o günlerde başına geçip, transfer yapmadan eldeki imkanlarla bu takımın ligde üst sıralara gelmesinde katkısı olan başta Hikmet Karaman ve ekibini tebrik ederek, gelecek yıl biraz daha üst sıralar için sabır ve iyi niyet dileklerimi iletiyorum?