MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR KAZANACAK!

KAYSERİSPOR KAZANACAK!


Kayserispor´da Ertuğrul Sağlam takımın mevcuttaki halinden şimdilik memnun kaldığını ancak bunun ilerleyen günler için yeterli olmadığını söyledi. Geçen gün akşam saatlerinde takımın idmanını izlemek üzere tesislere gittim. Burada oyuncuların kendi içlerindeki uyumunda sorunun olmadığı hatta tam tersine oldukça neşeli olmaları beni de sevindirdi. ?Oynanacak olan Fenerbahçe maçından galibiyeti almanın da hesaplarını teknik heyeti düşünmüyor´ dersem yalan olur.

Sezon başı olması nedeniyle takımların daha tam olarak toparlanamadığından bahsedenler aslında bu maçta Kayserispor´un bir sürpriz yapmasını bekliyorlar. Ben de buna istinaden Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile konuşurken, ?Galibiyeti alabilir miyiz?´ şeklinde bir soru yönelttim ama bu sorumun cevabı gecikmeden geldi. Sağlam aslında akıllıca konuştu ve Fenerbahçe´nin puan kaybından daha çok, Kayserispor´un puan almasına odaklandı.

Takımına güvenen Sağlam, futbolcuların kendilerince oynamaları halinde kazanmamaları için herhangi bir engelin olmadığını ama yine üzerine basarak futbolcuların moralli ve performanslarını sahaya yansıtmaları halinde kazanımın olacağını söyledi. Umarım bu söylemle birlikte Kayserispor´da futbolcular da hafta sonu bu galibiyeti Kayseri´ye yaşatırlar. Sezon başında böylesi maçlarda alınacak puanların ne kadar önemli olduğunu bilenler de şimdilerde bu konuda birlik oldular ve galibiyete kenetlendiler. Bakalım sonuç ne olur ama ligde yeterli kadro ile yapılacak olan da bu diyerek transfer sezonunun sona ermesine günler kala başarı dileklerimiz Kayseri´den yana?