MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR KİMİ ALACAK?

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor ince eleyip sık dokuyacak. Hafta sonuna kadar teknik adam bilmecesini sonuçlandıracak olan Kayserispor´da yöneticilerin kafalarındaki tek düşünce transfer. Bu sezon sıkıntılı dönem yaşamamak ve elde edilecek mali gelirle de büyük oranda ligin orta sıralarında yer almayı planlayan sarı-kırmızılı temsilcimizde yöneticiler ayrıca cuma günü basın mensuplarıyla iftar yemeğinde de bir araya gelerek son durum hakkında da bilgilendirme yapacaklar.
Yeni dönem konusunda hemen her yerde farklı bir oyuncu ile transfer söylemeleri çıkan temsilcimizin net kararının teknik adamı belirledikten sonra vereceği de yine kulislerde konuşulan tek konu oluyor. Haberlerde Mesut Bakkal ve Ertuğrul Sağlam üzerinde çok durduk. Beni tanıyan arkadaşlar gördükleri her yerde Ertuğrul Sağlam mı geliyor, söylemlerinde bulunuyorlar.
Aslında farklı bir isim İbrahim Üzülmez de takıma gelebilir desek de, demek ki milletin aklı hala Ertuğrul Sağlam´da. Yani kısacası Mesut Bakkal ile yapılacak olan görüşmede nasıl bir sonuç çıkar bilmem ama anlaşma olmaz da arayış devam ederse işte o zaman yönetimin önündeki seçenekler kadar her seçeneğin yanında artısı-eksisi kimin geleceği konusunda son kararın verilmesine neden olacaktır(Artısı-eksisi derken adaylar her anlamda iyice değerlendirilecek) . Ertuğrul Sağlam, İbrahim Üzülmez veya Antalyaspor´la son günlerde sıkıntılar yaşayan Rıza Çalımbay. Bakınız Konyaspor Reşit Akçay´ı ikna etti. Biz de neden istediğimiz isimler konusunda iknacı olmayalım ki?