MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR KONGRESİ VE AGÜSPOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


İlimizde bu hafta sonunda yapılması planlanan Kayserispor kongresi için geri sayım devam ederken, diğer yandan ilimiz yöneticilerinin kafalarındaki sportif birleşimler de taraftarın konuştuğu tek konu olarak dikkat çekiyor. Başkan Erol Bedir ve ekibinin gelecek dönemde Kayserispor cephesinde nasıl bir yol izleyeceği hala belirsizliğini koruyor. Mevcutta daha 1,5 yılı olmasına rağmen seçimli genel kurul kararı alan sarı-kırmızlılarda oluşacak yeni yönetimin neler yapacağı ise tartışılıyor.

Kadın basketbolunda ilimizde ve ülkemizde önemli yerde olan AGÜ Spor, son sezonunda yaşadığı mali sıkıntıları aşmak için çözüm ararken, bu konuda Kayserispor gerçeğini göz ardı etmek basketbol severlere ihanet olarak yorumlanıyor. Hükümetin çıkarttığı amatör spor kanunu ve bu yolda yapılacak olan ilerlemenin her iki kulüp açısından da olumlu bir durum ortaya çıkartacağını belirten sporseverler, kısa sürede olmasa da uzun soluklu bir zaman zarfında her iki takımın da yükselişinin, ilimizi sportif açıdan daha da yukarılara taşıyacağı ifade ediliyor.

Kayserispor yeni yönetimi ile büyük işler yapmayı hedefliyor. Ama ?Yeni yönetim içinde kimler olacak?´ bu da başka bir soru. Kimlerin yeni yönetime gireceğinden daha çok şimdilerde kadın basketbolu konusunda ilimiz yöneticilerinin bu hafta veya ilerleyen günlerde alacağı kararın neticesi her iki kulüp için de yol haritasını ortaya çıkartacaktır. Kayserispor 5 Mayıs´taki genel kurulunu büyük ihtimalle çoğunluğu sağlayamayacaktır. O yüzden gelecek hafta her şeyin ilacı olacak?