MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR, KÜLAHÇI İLE YENİDEN BAŞLAYACAK

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´da yeni dönem başlıyor. Özellikle Ahmet Yıldız´la birlikte kulübün devre arasında ne yapacağı sorulurken, Bakan Mehmet Özhaseki hafta içinde bu duruma son noktayı koymuşa benziyor. Kendisini ziyarete gelen Saffet Külahçı ve arkadaşlarının yeni bir liste ile kulübe sahip çıkmak istemelerine olumlu yanıt veren Bakan Özhaseki, bir kez daha Kayserispor´un kötü gününde yanında oldu. Yeni dönem diye giriş yaparken aslında Saffet Külahçı´yı da kısaca tanımak gerekir. İş dünyasında birçok kesim tarafından Saffet Külahçı, bilinse de spor dünyasında biraz arayı soğutmuştu. Erciyesspor´un şaşalı dönemlerinde Saffet Külahçı yönetimde yer almış ve hatta As Başkanlık yaparak kulübün idaresinde etkili olmuştu. Bir dönem bu yöneticilik işine ara veren Külahçı, yeniden gündeme geldi ve Kayserispor için aday olduğunu açıladı.
Kendisi ile yaptığım görüşmede hayli olumlu görüşler belirten Saffet Külahçı aslında zaman kaybı yaşamak veya teknik ve idari işlerde kimlerin ne yapacağından daha çok kulübün başına hemen geçerek çalışmalara başlamak istiyor. Kısa sohbetimde önceliğin teknik heyet olduğunu belirten Külahçı´nın kafasında ise şimdiden yeni bir isim belirmiş gibi. Şimdi bu ismi söylemeyeyim ama birkaç seçeneği daha düşünmenin bence faydalı olacağını belirtmeliyim. Diyeceksiniz ki ?Ertuğrul Sağlam ile prensipte anlaşıldı´ olabilir ama ben bu ismin yeni yönetimin listesinde olmadığını kesin bir dile söyleyebilirim.
Gelelim yönetimdeki isimlere; Bazılarını yeni duydum bazıları ise daha önceleri de spor dünyasında yer aldılar. Bakınız genç ve işinde koşacak isimler ön planda. Bu isimler ise şöyle: Hayri Naziksoy, Mustafa Tarsusluoğlu, Murat Gencer, İbrahim Kilci, Erkan Yücel, Özhan İnce, Mahmut Bayrak, Hüseyin Zıkkavun, İbrahim Polat, Hulusi Bütabık, Gökhan Eryılmaz, Niyazi Tezel, Ümit Ünal, Ahmet Battal, Selahattin Cansu ve Bayram Patır. Bu isimlerin yanı sıra bir avukatında yeni listede olması bekleniyor.