MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR LİGDE DE ZORU BAŞARABİLECEK Mİ?

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Ligde sezonun ikinci yarısı için çok büyük değişim yaşayan Kayserispor´da, göreve gelmeye hazırlanan ve şimdiye kadar vekâleten görevi yürüten yöneticiler yaptıkları çalışmalarla tüm taraftarın takdirini toplamaya başladılar. Özellikle sürpriz olarak yorumlanan ve başkan adayı Erol Bedir´in de resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada bu şekilde duyurduğu transfer yasağı ve maliyet portresi iyi ki aşıldı. Aşılmasaydı çok şeyler konuşulur ve kötü gidişat belki de durdurulamazdı.
Bu durum aşıldı aşılmasına ama şimdi gözler lige çevrildi. Bugün Akhisar ile yapılacak olan maçta takımın alacağı sonuç birçok çevre tarafından merakla bekleniyor. Özellikle göreve talip olan ve yeni yönetimde yer almak için düşünceli olanlar da bu maçta alınacak bir galibiyetle düşüncelerini olumlu yönde değiştireceklerdir.
Kulübün yönetim kademesinde bu gibi konularda yorumlar yapılsa da asıl önemlisi taraftarın bundan sonraki süreçte ne yapacağıdır. Taraftar şimdilerde kombine ve passolig olayını tamamlayarak takımın bundan sonraki maçlarında tribünleri doldurmak ve Kayserispor´un eski günlerdeki gibi kalabalık bir taraftar topluluğu karşısında maçlarını oynamasına çabalıyor. Akhisar´la başlayacak olan yukarı tırmanış, bu durumu daha da artıracak ve kulübün belki de ikinci yarıda hiç beklemediği olumlu gelişmelerle karşılaşmasına neden olacaktır.
Bu yüzden ben de diyorum ki; ilk iç saha maçına kadar elimizden geleni yapalım. Yeni yönetimin yaptığı bu çalışmayı destekleyerek kulübümüzü yine eski günlerdeki gibi Avrupa Kupaları´nda mücadele eden ve taraftarıyla barışık hale getirelim?