MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR MAÇI KAZANABİLİR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor cumartesi günü oynayacağı Galatasaray maçı için hazırlıklarını kapalı kapılar ardından yapmaya devam ediyor. Tesislerde yapılan çalışmalarda futbolcuların her ne kadar maça motive oldukları görülse de, hala geçen hafta sahalarında kaybettikleri Ankaragücü maçının da sızısını yaşadıkları gözlerinden okunabiliyor. Teknik patron futbolcuların saha içinde fazla hata yapmadan cumartesi günkü maçı tamamlamalarını istiyor. Bu doğrultuda yapılacak olanları, gerekli incelemeleri ve bilgileri hafta başında yapılan analizlerle ortaya çıkartan teknik heyet futbolcularla paylaşarak, Galatasaray karşısında alınacak olan puan veya puanların ligdeki sıralama açısından ne kadar önemli olduğunun altını bir kez daha kalın bir şekilde çizmiş oldu.

Kayserispor´da böylesi bir hazırlık yapılırken, diğer yandan taraftarlar da deplasmanda takımlarını yalnız bırakmamak adına çalışmalarına devam ediyorlar. Her deplasmanda takımın yanında olan taraftarların da İstanbul´daki maçta verecekleri destekle, temsilcimizin sahadan avantajlı bir şekilde ayrılmaması için bir neden göremiyorum.

Kayserispor´da futbolcular yeter ki kendilerine inansınlar ve sahaya tam güçlerini yansıtsınlar. Onların bu şekilde sahada mücadeleleri, sonuçta mutlak istenileni de yanında getirecektir. Rakibin ne kadar iyi bir kadrosu olsa da, yenilmeyecekler anlamına gelmemelidir. Kayserispor´da futbolcuların bu konuda yapacakları çok şey var. Umarım bu maçı bir önceki maç gibi algılamazlar ve kendilerini burada en iyi şekilde gösterirler?