MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR MAÇLARLA DENİYOR!


Süper Lig´de yurt dışı kampının son günlerini yaşayan Kayserispor´da futbolcular idmanların yanı sıra Kasımpaşa ile hazırlık maçında en ciddi sınavını verdi. Ciddi sınav diyorum çünkü ikisi de aynı ligde en azından birbirlerini yakından tanıyan ekipler. Maçta alınan sonuçlar veya üstünlükler bir tarafa ortaya konan oyun ve futbolcuların durumları teknik ekipleri yakından ilgilendiriyor. Özellikle Kayserispor´da transferler bitmediği için bazı mevkilere denenmek için gelen oyuncular bu gibi karşılaşmalarda sahada görev yaparak kendilerini daha net gösterme imkânı buluyorlar.
Kayserispor son olarak yurt dışındaki kampına Fransız oyuncu Ali´yi davet etmişti. Forvette her ne kadar oyuncusu olsa da bu sezon gol yollarında sıkıntı yaşamak istemeyen sarı-kırmızılı teknik heyet bu oyuncu hakkında net kararlarını maç sonrasında yönetime rapor halinde sunacaklar. Sadece bu oyuncu değil bazı mevkiler içinde yurt dışındaki kampta denenen oyuncular oldu. Teknik heyete her ne kadar 3 veya 4 oyuncu daha almak gerekiyor deseler de Başkan Mamur´da maliyet nedeniyle bu sayıyı daha aşağıya çekmeye çalışıyor.
Mesela geçen sezon takımda kiralık olarak forma giyen Zeki ile ilgilenseler de bu futbolcunun kulübüyle yolunu sonlandırmasını bekleyen sarı-kırmızılı yönetim ancak bonservis parasındaki düşme ile transfere nokta koyabilecekler. Yani anlayacağınız takım için şimdilerde söylenen 3 veya 4 işsim daha. Ama bu da yine paraya bağlı?


4 AGUSTOS 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv