MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR MALİ YAPISINA GÖRE YOL ALACAK!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´da sezonun son haftası gelirken yöneticiler de transfer gündemi için bir araya gelmeye başladılar. Özellikle kadroda gelecek yıl olacak isimlerin tek tek analizleri yapılırken yöneticilerin önlerinde de uzun bir isim listesi bulunmakta. Transferler konusunda önceliğin teknik adamın belirlenmesi olduğunu belirten yönetimin aslında bazı isimler konusunda kendilerinin bizzat transferler için düğmeye basmaya hazırlandıklarını duymaya başladım. Bazı oyuncular konusunda yönetim insiyatifini kullanacak olan Başkan Erol Bedir kadronun sıkıntı yaşamadan bir sezon geçirecek yapıda olacağını hemen her platformda söylemeye devam ediyor.
Yerli ve yabacı isimler konusunda arkadaşlarımızın birçok ismi gündeme getirdiğini belirten Başkan Bedir´in nasıl bir karar vereceği konusunda ise tek şartı mali yapı. Parasal konularda hala sıkıntılar devam ediyor. Mesela ötelenen onca futbolcu alacakları gelecek sezon kulübün başını ağrıtacak gibi duruyor. Lisans konusunda da 60 günlük süre erimeye devam ediyor. Anlayacağınız mali yapısında nasıl bir yol izleyeceğini belirleyemeyen sarı-kırmızlılar lisans konusunda da adım atamıyorlar.
Hal böyle olunca da Başkan Erol Bedir, ilimizin yöneticilerine durumu aktararak yapılması gerekenlerin belirli bir süre içerisinde yapılmasını yoksa kulübün sıkıntı yaşayacağını söylemeye devam ediyorlar. Yerli ve yabancı oyuncuların bazılarıyla yollar ayrılsa da bazılarını da sanırım yöneticiler göndermeye çalışacak. Kalede değişim rüzgârı eserken, orta sahadaki değişim ise köklü olacağa benziyor. Bakalım yönetim kimleri gönderecek?..