MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR NE YAPSIN?

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´un yeni dönem için yapmış olduğu çalışmalar bir yana, diğer takımların elimizdeki mevcut futbolcuları saflarına katmak için yaptıkları çalışmalar diğer yana. Kayserispor olarak yeni sezona birçok kayıpla başlamış olsak da, inanın ne kadar isim takviyesinde olsanız da yine de kadroda bir boşluk oluşuyor. Şimdilerde transferin en gözde isimleri ne yazık ki Mensah ve Deniz Türüç. ?Ne yazık ki´ diyorum çünkü satılmaları bir tarafa, sezon açılmasına kısa bir süre kaldı ki, gittiklerinde yerlerine gelecek isimlerin zamanlamasında bir sıkıntının yaşanması beni düşündüren tek konu oluyor. Şimdilerde iki kulüp bu konuda bir uğraş içindeler. Bunlar Fenerbahçe ve Galatasaray. Yönetim ve teknik heyet kulübün mali kazanımı olması halinde, futbolcuların kulüpten ayrılmalarına ses çıkarmıyor. Onlara ne söyleyebiliriz ki?  

Bir olağanüstü genel kurul gerçekleştirdik, her kafadan ayrı bir ses çıktı. Sonrasında başkan adayları ortaya çıktı. Gelinen noktada şehrimiz yöneticileri hemen bir araya gelerek Erol Bedir ve arkadaşlarına destek açıklaması yaptılar. Bu açıklama ile her şey çözümlendi diye düşünmüştük ki, ne yazık ki her zaman olduğu gibi söz verildi ama hala kimseden ?tık´ yok!

Durum böyle olunca da yönetim eldeki imkânları iyi değerlendirmek istiyor. Elinde piyasa değeri olan futbolcuları da bu cihette iyi değerlerle göndermek istiyor. Şimdilik bu düşüncelerle çalışmalar yapılsa da umarım verilen sözler bir önce yerine gelir de, kulüpteki sıkıntılar çözümlenir. Kulüpteki sıkıntı sadece ve sadece para ile çözülür?