MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR NE YAPTIN SEN?


Süper Lig´de bu hafta sonunda oynanan ve mutlak galibiyetin alınması gerekli dediğimiz maçın sonucu hiç de umduğumuz gibi bir skorla tamamlandı. Öyle ki geçtiğimiz hafta içinde 6 puanlık bir maç yorumunda bulunmuştum. Ama bakıyorum da Kayserispor´daki futbolcular açısından bu maçın pek önemi yokmuş. Önemi yokmuş derken bazılarınızın öfkelendiğini görebiliyorum. Ama bu yorumu ben maçı izledikten sonra yapıyorum. Maçta adam akıllı bir atak ve kaleye rahatça giderek gol yollarında etkili olabilecek bir futbolcu topluluğunu Kayserispor cephesinde ne yazık ki göremedim.
Hal böyle olunca da bu durumdan çıkarttığım sonuç ?Kayserispor´da futbolcuların maçı hiç önemsemediğidir´ diyor ve ne söylesem bunun da az geleceğini biliyorum. Maç sonrasında benim bu yorumumu takımın teknik adamı Hakan Kutlu´nun da onayladığını söyleyebilirim. Maç sonrasında yapılan açıklamada Hakan Kutlu da ortaya konan oyundan pek memnun değildi. Hatta sezon boyunca oynanan en kötü oyun olarak da yorumladı. Buradan farklı sonuçlar ortaya çıkıyor. Ama şimdilik sadece birisini yazalım.
Hakan Kutlu maç sonrasında pek moralli değildi. Bu mağlubiyetin verdiği moralsizlik değil. Sanırım maç sonrasında soyunma odasında bazı olaylar cereyan etmiş gibi geldi bana. Basın mensupları maç sonrasındaki açıklamayı beklerken bir yandan da istifa söylemi ağızlarda olacak mı diye bekleyenlerin sayısı da bir hayli fazlaydı. Bakalım kaybedilen bu maç sonrasında Kayserispor da hafta içinde kim ne söyleyecek?..