MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR ŞANS ESERİ BU YERLERDE DEĞİL!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor açısından oynanan maçlar ve alınan sonuçlar bazı çevreleri rahatsız etmeye başlamış. Özellikle son oynanan Fenerbahçe maçı öncesinde ortaya atılan o söylemlere bakıyorum da, bir gün sonrasında yerini sessizliğe bıraktı. Temsilcimizi takip eden her kesim ise alınan bu sonuçtan dolayı bir hayli mutlu görünüyor. Kayserispor´un aldığı sonuçlar ve ligdeki konumu hakkında, daha hafta sonuna kadar şans olarak değerlendirenler o günlerde ?Çamur at izi kalsın´ düşüncesiyle hareket ediyorlardı.

Gelinen noktaya baktığımızda ise o günlerde ağızlarına gelenleri söyleyenler, Fenerbahçe maçı sonrasında sus-pus oldular. Kayserispor ligde, bu sezon oynadığı karşılaşmalarda şans eseri puan veya puanlar almadığını, bu maçta bir kez daha göstermiş oldu. Hele rakibinin dahi inanmak istemediği maçın 90 dakika olması süreci var ki, resmen bu karşılaşmada bu süreç bir kez daha her kesime hatırlatıldı.   

Alınan başarılı sonuçlar ve ligde gelinen konum, şimdilerde keyif verse de yine de bu hafta sahamızda oynayacağımız Trabzon maçı öncesinde bazı konuları unutmalıyız. Yani artık Fenerbahçe maçı unutulmalıdır. Burada alınan bir puan büyük başarı olarak yorumlansa da, önemli olan iç sahada oynayacağımız maçtan alacağımız galibiyettir. Takımın bu sezon belirli bir hedefe yürümesi için de iç sahada puan kaybı yaşamaması gerekiyor. Umarım bunu Trabzon maçında da hatırlarız ve galibiyetle sahadan ayrılırız?