MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR SEÇİME GİDİYOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´da yönetim ani bir karar alarak olağanüstü genel kurula gitme kararı aldı. Bu durum karşısında taraftarın şaşkınlığını anlamakla birlikte, yönetimin acilen aldığı kararın altında nelerin yattığını da iyi bilmek gerekiyor. Kayserispor da yönetim, daha önce yapılan diğer genel kurullarda seçimli maddesini ortaya koymuş ve takıma sahip çıkacak olursa da, görevi devretmeyi düşündüklerini dile getirmişlerdi. O dönemlerde ilimizdeki yöneticilerde takıma belli bir oranda destek verilmesi konusunda, fikir birlikteliği sağlamışlardı.

Gelinen nokta o ki, yöneticiler federasyondan alacağı mali bütçeyi ve ilimiz yöneticilerinin verdiği destek sözünü tam olarak yerine getirememesinden, olağanüstü genel kurula gitme kararı aldı. Kayserispor ve Kayseri için hayırlısı ne ise o olsun diyeceğim ama bu ekonomik sıkıntının yaşandığı günlerde nasıl bir yol izlenecek gerçekten belirsizliğini koruyor.

Kayserispor´un devasa borç yükü nasıl olacak da, eriyecek bilemiyorum. Bu yüzden şimdiden herkesimin elini taşın altına koyması ve bu takımı sırtlaması gerekiyor. Daha önce basketbolda söylediğim gibi bu kulüp bir markadır ve Kayseri olarak bu markayı kimse yok etmemelidir?