MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR SEÇİMLİ GENEL KURULA GİDİYOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da olağan genel kurul, seçimli yapılacak! Yöneticiler geçen gün akşam saatlerinde yaptıkları toplantıda olağan genel kurullarını seçimli hale getirerek yeni dönem öncesinde bir değişimle taraftarın karşısına çıkmaya karar verdiler. Alınan bu kararın öncelikle tüm Kayserispor camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Seçimli genel kurul 5 Mayıs tarihinde yapılacak.

Kayserispor´da yapılacak olan genel kurulun seçimli olabileceğinin sinyallerini aslında daha öncesinde yaptığım bazı görüşmelerde almıştım. Bir dizi görüşmelerimizde yöneticilerimizin yeni döneme küçük değişimlerle başlayabileceğinin sinyalleri verilmiş ve mali konularda yaşanan sıkıntıların aşılması için gerekli yerlere bilgilerin aktarıldığı da konuşmalar arasında inceden inceye sezdirilmişti.

Buradan yola çıktığımızda kararın arkasında hem değişim hem de mali konular yatıyor dersek yanlış olmaz. Bakınız kulübün yapmış olduğu açıklamaya; mali tablo ilk devralındığı zamanlar anlatılmış. Ne kadar sıkıntıların yaşandığı ve şimdilerde nasıl bir yolda yüründüğü. O günden bu zamana kadar mali konularda ince elenip sık dokunan durum karşısında ise hala mal yönden tam düzlüğe çıkmayan bir yapıdayız. Her ne kadar ligde iyi durumda olunsa da mali yönden bunu söylemek doğru değil. İşte bu nedenle de yönetim seçim kararı alarak bir değişim düşünüyor. Umarım gereken yerlerden destek açıklamaları kapalı kapılar ardında da dahi olsa verilir. Yoksa kulübün mali yapısından dolayı ortalığı toparlamak pek kolay olmayacak?