MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR, SEZON AÇILIŞINI YAPTI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de yeni sezon öncesinde, oluşturduğu kadro ve yeni yapısıyla taraftarı önüne çıkan Kayserispor´da futbolcular, ilk maçlarını yenilenen Kadir Has Stadı´nda oynadılar. Akşam saatlerinde stada gelen taraftarlar, aslında gündüz de başka bir organizasyonda takım futbolcularıyla bir araya geldiler. Uzun süredir söylense de tam olarak kulüp nezdinde hayata geçirilemeyen ?Kayserispor Store´ nihayet bu sezon taraftarın hizmetine girdi. Kombine biletler için oluşturulan yerin hemen yanında, şehrin tam ortasında açılan mağazada Kayserispor´un lisanslı ürünleri taraftarlarla buluşturuldu. Bu organizasyonda yine kalabalık bir taraftar grubu hem oyuncuları hem de yöneticiler sevgi gösteriyle karşıladılar.

Aynı kalabalık akşam saatlerinde de Kadir Has Stadı tribünlerinde yerlerini aldılar. Önce iki önemli sanatçının şarkılarına eşlik eden taraftarlar ardında da Sarı Takım ve Kırmızı Takım olarak ikiye ayrılarak aralarında bir hazırlık maçı oynadılar. Bu maçta takıma katılan tüm oyuncuları taraftarlar da yakından izleme fırsatı buldular.

Taraftarın sevgi gösterileri arasında son transferlerin yeri bir başkaydı. Özellikle tribündeki taraftarlar Asamoah tanıtılırken bir hayli heyecanlıydılar. Açılışta konuşma yapan Bakan Mehmet Özhaseki de gelecek sezonu işaret ederek takımın sıkıntısız bir şekilde belirlenen hedefleri gerçekleştireceğini söyledi. Başkan Erol Bedir ise yapılacak çalışmalar sonucunda İstanbul´un takımlarının Kayserispor´dan korkacağını söyledi. Sanatçıların şarkıları bir kenara görsel organizasyon, tribüne gelen taraftara keyifli anlar yaşatırken, Kayserispor´un son 10 yılı bırakın 15 yılında bile böyle bir sezon açılışı olmamıştı. Umarım bu heyecanlı açılış ligdeki maçlara da yansır ve ilk haftalarla birlikte yeni dönem bizi mutlu eder.