MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR SEZONA NASIL BAŞLAYACAK?

KAYSERİSPOR SEZONA NASIL BAŞLAYACAK?


Kayserispor´un nihayet beklenen fikstürü belli oldu. Yapılan çekilişte ilk hafta Galatasaray ile karşılaşacak olan Kayserispor belki de çok şanslı diyebileceğimiz bir fikstürle karşı karşıya. İlk hafta dışında 10. haftaya kadar ligin şampiyonluk peşinde koşacak takımlarıyla karşılaşmayacağını düşündüğüm temsilcimizin bu arada alacağı puanlar belki de ortaya konan hedefin bu sezon gerçekleşmesine neden olacaktır.

Kayserispor ilk hafta dışındaki periyotta 10. haftaya kadar ligde rakipleriyle karşı karşıya gelecek. Bu sezon yaptığı transferlerle hedefini ligde ilk 7 olarak belirleyen temsilcimizin oynayacağı bu karşılaşmalar taraftar tarafından da merakla beklenecek.

Süper Lig´de bu sezon tüm takımların iddialı olduklarını belirtmekte fayda var. Özellikle lige yeni çıkan takımlar dahi yaptıkları transferlerle herkesimin dikkatini çekiyorlar.

Bu durum karşısında da ligde ortaya konan hedeflerin başarılması biraz daha zor hal alıyor. Umarım sezon başında yapılacak olan idmanlarda ve uyum maçlarında temsilcimizin transferleri sorun yaşamaz. Çünkü Kayserispor da geçen sezona bakarak kadrosunu yeni kurdu diyebiliriz. 13´ten fazla transfer yapan Kayserispor´da her mevkiinin yeni isimleri var. Umarım çekilen fikstür ve kurulan kadro bu sezon taraftara mutluluk getirir?