MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR SEZONU AÇTI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de bu sezon hedefini ilk 5 olarak belirleyen ve kadrosunda fazla bir kayıp yaşamadan yoluna devam etmek isteyen Kayserispor´da, yeni dönemin ilk idmanı yapıldı. Her ne kadar fazla kayıp olmadan dense de, kiralıklar ve bazı kadrolu isimler farklı kulüplerden gelen teklifleri veya mutlu olacaklarına inandıkları kulüpleri tercih ederek takımdan ayrılmayı uygun gördüler.

Çalışmalara futbolcuların hepsi katılacak dense de, yine de mazereti olanlar biraz gecikmeli katılıyor. Takımın ilk idmanı olması nedeniyle taraftarın da çalışmalara ilgisi yoğun oldu. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, ilk gün öğrencileriyle bir araya gelerek sezon boyunca yapacaklarını anlatmaya çalıştı.

İdmanda yeni takviyelerin alışma devresinde olması dikkat çekerken, diğer yandan eskilerin de birbirlerini uzun süredir görmemeleri, sohbet ortamını artıran önemli bir nedendi. Yönetim, uzun süredir takımdan ayrı olmanın verdiği durumu iyi değerlendirmek için geride kalan dönemde, transfer için harcadığı zamanı ve yorgunluğun meyvesini önümüzdeki günlerde almanın hesabını yaparak, çalışmalarda futbolcuları kenardan izlemeye devam etti.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, gelenler ve gidenler derken birde Dünya Kupası sonrasında takıma kazandırılacağı açıklanan sürpriz transfer hakkında ilginç bir yaklaşımda bulundu. Sağlam, normalde bilmiyorum demekten çok, bu sayının bir değil iki bile olmasını umduğunu ifade ederek, Başkan Erol Bedir´in çalışmalarını işaret etti.