MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR SEZONU TARAFTARIYLA AÇTI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor, yeni sezon öncesinde yaşadığı değişimlerden sonra taraftarıyla ilk kez Kadir Has Stadı´nda buluştu. Bu önemli buluşma öncesinde bazı kişilerden farklı sesler çıksa da, yöneticiler bu durumun da üstesinden gelerek, takımı bu mutlu gününde taraftarıyla kaynaştırmasını bildiler. Kadir Has Stadı´nda bulunan kalabalık taraftar ilk başlarda farklı düşünmeme neden oldu. ?Konser için mi geldiler?´ diye düşünmeye başlamıştım ki, daha sonrasında statta gördüklerim durumun böyle olmadığını göstermiş oldu.

Kayserispor sezon açılışında futbolcusundan çalışanına kadar herkesin görücüye çıktığı bu anlamlı gecede taraftarın tezahüratları ve Kayserispor´un yeni marşı damga vurdu dersem yanlış olmaz. Kayserispor taraftarı, hain terör örgütünü attıkları tezahüratlarla kınadılar. ?Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez´ diyen taraftarlar bu sloganla tüm stadı inlettiler. Kayserispor´un bu gecesine özel davetli olan Şehit Ailesi Jandarma Astsubay Çavuş Serkan Karakaya da katıldı.

Kayserispor´da yaşanan bir değişim de yeni marş. Daha önceleri söylenen marşların biraz daha değişiği olmuş. Sonundaki kurt sesi, herkesin dikkatini çekiyor. Bildiğiniz gibi taraftar kurt figüründe karar kılmıştı. Sanırım yönetim yeni dönemde bu figürü çok kullanacak. Çünkü yeni hazırlanan marşta bile bu figürün sesine yer verilmiş.

Kısacası konserli, tanıtımlı değişik bir gece oldu. Bu gecenin dışında bir de takım dış sahada dün akşam saatlerinde hazırlık maçı oynadı. Yani anlayacağınız yeni sezon haftaya başlayacak ve Kayserispor çalışmalarına devam ediyor?