MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR SIKI HAZIRLANIYOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de bu hafta sonu deplasmanda Gençlerbirliği´ne konuk olacak Kayserispor´da hazırlıkları yerinde görmek için idmana kısa bir ziyaret gerçekleştirdim. İdmanda futbolcuların bir hayli hırslı oldukları ve kıran kırana mücadele etmeleri beni fazlasıyla memnun etti. Yapılan idmanda gözlemlediğim bir başka konu ise Teknik Direktör Şumi´nin futbolcularından sahada daha baskın ve daha mücadeleci bir tarzda oyun oynamalarını istemesi oldu.

Sezon başında takımın başına geçtiğinde Teknik Direktör Şumi nasıl bir oyun şekliyle sahada mücadele edeceklerinin sinyalini vermiş hatta bunu, sorular üzerine de açık bir şekilde söylemişti. Saha içinde mücadeleden yılmadan savaşan futbolcuların olmasında ısrar edeceğini belirten Teknik Direktör Şumi, o günlerde çok iyi hatırlıyorum ?Saha içinde savaşan kadroda olacak. Sahaya çıktığı zaman futbolcularım rakibi yok edecek´ diyerek mecaz anlamda savaşacaklarından bahsetmişti. İşte bu idmanda da daha önceki idmanlarda gördüğüm gibi yine sahada Şumi rüzgarı esiyordu.

Kayserispor daha öncede söylediğim gibi bu maçı ciddiye almış görünüyor. Rakibin nerede olduğundan daha çok kendilerinin alacakları puanlarla nerelerde olacaklarına bakıyorlar. Teknik Direktör Şumi de bu maçın zor olacağı görüşünde. Umarım verilen bu milli ara bu sefer takımımıza iyi gelir. Gençlerbirliği´ni deplasmanda yeneriz. Ha bu arada taraftarın da büyük bir organizasyon yapacağını belirterek, futbolcuları Ankara´da yalnız bırakmayacaklarını şimdiden söyleyebilirim?