MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR SİVAS İÇİN HAZIR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçına hazır. Bu maç için çok uzun süredir bekleyişte olan sarı-kırmızlılar daha önceden yapmak istedikleri arayı bu zaman zarfında kullanmış oldu. Takımda, milli maçlar nedeniyle eksiklik olsa da, aslında yerli oyuncuların büyük bir bölümü idmanlarda çalışmalarına devam ettiler. Ülkelerinin milli takımlarına gitmeyen oyuncular ise Teknik Direktör Şumi nezaretinde çalışmalarına devam ettiler.

Sivasspor ile uzun süreden beri gelen bir rekabetimiz var. Lige yeni çıkan rakibimizin mali durumuna bakarsak, pek de iyi olmadığını söyleyebiliriz. Yapılan transferler ve oluşan kadrolar derken, Sivasspor da bizim gibi çok değişim yapan takımlardan birisi. ?Bu maçta sonuç ne olacak?´diye soran arkadaşlarıma; iyi hazırlanan mutlak maçı kazanacak, cevabını veriyorum. Çünkü her iki takım da hala bünyelerindeki yenilenme durumunu düzeltmek için zaman arıyorlar. Sezon başında Kayserispor için daha vakit var demiştim. Hatırladığım kadarıyla da, bunu ilerleyen haftalarda söylemiştim.

Kayserispor´un ligde 5-6 haftalık zaman dilimini daha geride bırakmadan, tam bir takım olacağını düşünmüyorum. Yapılan onca değişimin, bunu ortaya çıkarttığını söyleyebilirim. Aynı görüşü yeniden paylaşarak, Sivasspor maçı için de şimdiden öngörümü sizlerle paylaşayım. Sivasspor ve Kayserispor arasındaki maçta favori Kayserispor gibi görünse de, iyi olan mutlak kazanacaktır?