MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR TAM YOL İLERİ!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de yeni dönem ve yeni yönetim diyen Kayserispor´da her şey sezonun ikinci yarısında yapılacak olan maçlara odaklı. Yeni yönetim hafta sonunda takımın kampını ziyaret ederek futbolculara moral verecekler. İlk yarıda futbolcuların mali konularda sıkıntı yaşadığını belirten yöneticiler aslında buradaki ziyarette de bir kısım ödemelerle birlikte, ikinci yarıda daha iyi bir oyunla ligde etkili olunmasını isteyecekler. Takımın kampı derken yeni teknik adam Sergen Yalçın´da çalışmalara başladı. 
Hem de öyle bir başlangıç yaptı ki, sormayın. Transferi muhtemel isimlerle daha önce bazı isimler görüşmüş olsa da Sergen Yalçın´ın yapmış olduğu ikili görüşmeler daha etkili olmuşa benziyor. Beşiktaş´tan takıma takviye yapılmak istenen bazı isimler var ama onların hala kafaları Beşiktaş´ta olduğu için bu transferler gerçekleştirilemiyor. Gelecek hafta içinde bazı hareketlenmelerin olabileceği belirtilirken yabancı bazı oyuncular içinde teknik heyetin görüşmeler yapacağı fısıldanıyor.
Yani kısacası yeni dönemde çok güçlü bir Kayserispor oluşturmak için yeni yönetim kolları sonuna kadar sıvadı. Yöneticiler hala resmi olarak bu görevin başında olmasalar da takımın kaybedeceği zamanı hesaplayarak tüm çalışmalarına şimdiden başladılar. Umarım yeni dönemde atılan adımlar başarılı olur ve sarı-kırmızılı kulüp hedeflediği yere ulaşır. Kazanacağı birkaç haftalık seri maç ile de aslında bu hedeflerini gerçekleştirebilirler. Bakalım Başakşehir ile nasıl bir başlangıç olacak?