MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR TARAFTARI BEKLENENİ ALAMADI!


Yeni sezon için kulüp tesislerinde çalışmalarına devam eden Kayserispor´da yönetimin taraftar için bekleneni vermeye hazır olduğunu belirtmesine karşın bir türlü transferde istenileni ortaya koyamaması kadrodaki yapılanmanın nasıl olacağı konusundaki soruları hala cevapsız bırakıyor.
Teknik Direktör Hakan Kutlu yabancı arayışları yaparken diğer yandan kulüp tesislerinde yöneticiler de yeni transferlerle boy gösteriyorlar. Durum böyle ve taraftar da memnun diye düşünürken birde ne görelim. Yorumlarda taraftarlar ?Bu futbolcular nerden geldi? Tecrübeleri var mı? Kayserispor niye alt liglerden futbolcu alıyor?? diye tepkiler geliyor. Tepkiler diyorum çünkü yapılanlardan şu ana kadar pek memnun değiller.
Hatta bir taraftar o kadar koyu bir şekilde düşündüğünü ifade etti ki Welliton transferi var ya dememe rağmen düşen takıma ne yaptılar da bize ne yapacaklar diye kestirip attı. Anlayacağınız biz veya yöneticiler takım şöyle veya böyle desek de taraftar yapılanları en ince detayına kadar sorup değerlendirmesini yapıyor.
Kayserispor da şu ana kadar yapılan transferler taraftarı pek memnun etmedi. Umarım bundan sonrasında gelecek olanlar memnun eder de takım bu sezon iyi yerlerde olarak onlara istenileni verir. Şu da unutulmamalıdır. Kayserispor´da atılan adımlar daha büyük olabilirdi. Ama mali yeterliliğiniz ne kadarsa adımınızı o kadar atmak zorundasınız. Bu nedenle yapılanları görmek ve alınan neticelere göre eleştiriler yapmak en doğrusu olacaktır?