MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR TARAFTARI BEKLİYOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de cumartesi günü sahasında Kasımpaşa´yı konuk edecek olan Kayserispor zorlu bir maça daha çıkacak. Son haftalarda oynadığı oyun ve aldığı sonuçlarla taraftarın da tepkisini çeken sarı-kırmızılılar geçmişe bir anlamda sünger çekmeyi planlıyor. Alınacak bir galibiyetle ligde yoluna emin adımlarla devam etmek isteyen Kayserispor´un, taraftar desteğini hemen her fırsatta dile getirmesi bu hafta da yine gündemin ilk maddesi oldu. Kendi sahasında oynadığı karşılaşmalarda taraftarının da ateşlemesi ile başarılı sonuçlara imza atan sarı-kırmızılıların planı, yine cumartesi günü karşılaşmada trübinleri dolu görmek üzerine yapılıyor.

Cezalı olan taraftarlar ve gündüz saati olması nedeniyle maça gelemeyecek olanların yerine gelebilecek olan taraftar için çalışmalar yapılıyor. Hatırlayacağınız gibi Sivasspor karşılaşmasından sonra Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Kayserispor´un bazı trübinlerine ceza vermişti. Buralarla ilgili çalışma başlatan taraftarlar da, trübinlerde eksik yer kalmaması için cezalı olanların kombinelerinin tek maçlık değişimini sağlayacaklar. En azından takım saha içerisinde mücadele ederken, etrafındaki taraftarının desteği yanında olacak.

Kayserispor´da bu şekilde bir çalışma gerçekleştirilirken, takım içerisinde de olumlu gelişmeler futbolcuların moralini yükseltiyor. Bu olumlu gelişmelerden başlıcası uzun süre sakatlık nedeniyle oynayamayacağı düşünülen Kana Bıyık´ın takım arkadaşlarıyla birlikte yeniden çalışmalara başlamasıydı. Kayserispor, Kasımpaşa karşısında çok ciddi bir kadroyla çıkmayı da planlıyor. Haftalardır eleştiriler alan Teknik Direktör Şumi´ni bazı oyunculara ilk 11´de yer vermeyecek olduğu da kulağıma gelen bilgiler arasında. Umarım Kasımpaşa maçıyla galibiyet serisine başlayacak olan Kayserispor, sonrasındaki maçlarda da devamlılığını sağlar da sezon başında ortaya koyduğu hedefini gerçekleştirir...