MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR TARAFTARI GENEL KURULA KİLİTLENDİ!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de bu sezon mali konuda pek iç açıcı bir durumda olmayan ve futbolcuların ödemeleri konusunda da zaman zaman sorunlar yaşayan Kayserispor´da yönetim, bu durumun daha fazla devam etmeyeceğini belirterek seçimli genel kurul kararı almıştı. O günlerde kulübün başında yer alan Erol Bedir ve arkadaşları mali olarak ?keş´ ödemelerin yapılması gerektiğinin altını çizmişlerdi. Her siyasiden destek açıklaması gelmiş ama bir türlü ?keş´ dediğimiz nakit para bulunamamıştı. Genel kurulun ilk oturum gününde yapılmayacağı ve Ankaragücü maçı dolayısıyla toplantının yapılamayacağı ifade edilmiş, bir hafta sonrasında toplantı yapılacağı duyurulmuştu. Seçime birkaç gün kalmasına karşın hala kulüpte mali konudaki adımların atılmaması ise yönetimin ne olacağı sorusunu cevapsız bırakıyor.

Erol Bedir´in yakın çevresine mali olarak düzlüğe çıkacak maddi desteğin sağlanamaması durumunda aday olmayacağını net bir şekilde ifade ediyormuş. Hem de bu sürenin dolması için çok kısa bir süre kaldığını ve nakit olarak bu ay içinde ödeme yapılamaması halinde de bazı futbolcuların kulüple sorun yaşabileceklerinin altını çiziyormuş. Bunlar kulaktan duyma söylemler ama bir gerçek varsa o da Kayserispor´da ciddi anlamda mali krizin boy gösterdiğidir.

Bu konuda kulüpte bir toplantı yapıldığı haberi kulağıma fısıldandı. Toplantıda futbolcuların alacaklarının birinci öncelik olduğu ve bu konuda şehrin büyüklerinin de bir an önce maddi destek sağlamalarının şart olduğunun altı çizilmiş. Para varsa göreve devam edilebileceği yoksa çıkış yolu bulamadıkları için mevcut yönetimin kulübün anahtarını Onursal Başkan Mehmet Özhaseki´ye verecekleri iddia ediliyor. Umarım bunlar sadece iddia boyutunda kalır. Çünkü Kayserispor bir tökezlerse kimse çöküşü durduramaz. Aman ha dikkat edelim. Milyonlar harcasak bile daha sonrasında bu takımı bir daha yukarılarda tutamayız?