MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR TEKNİK HEYETİN RAPORUNU BEKLİYOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de bu sezon sıkıntı yaşamadan bir dönem geçirmek isteyen Kayserispor´da teknik heyetin vereceği rapor dört gözle bekleniyor. Takımda yer alacak isimlerin yanı sıra yeni transfer edilecekler konusunda yönetimin kendi arasında yapacağı değerlendirme şimdilerde merak konusu oldu.

Özellikle takımda kiralıklar olmak üzere bonservis konusunda sıkıntısı olmayan isimlerin bir bölümü takımdan ayrılmak istediklerini yönetime ulaştırdılar. Baktığınızda bu isimlerin takıma ne katkısı olduğunu, şimdilerde konuşabiliriz. Mesela sol kanatta umutla transfer edilen Erkan Kaş, bu futbolculardan birisi. Takımda yer almak istemediğini daha önce bazı kanallardan ulaştıran bu futbolcunun geldiği Sivasspor´dan sonra burada pek fazla iş yapamaması, son olarak iç sahada oynadığımız Akhisar maçında taraftarında tepkisini çekmişti.

Bu futbolcu dışında baktığınızda sezon arasında anlaşma yapıldığı iddia edilen bazı isimlerle de yollar ayrıldı. Badji ne kadar haber beklese de, bence Ertuğrul Sağlam´ın yapacağı liste burada önem arz ediyor. Şumi takımda daha önce 3-5-2 sistemini oynatmak istemiş ve bu doğrultuda çalışmalar yapmıştı. Ama Ertuğrul Sağlam bu konuda yönetimle ne paylaştı, şimdilerde taraftarın kafasında merak uyandıran konu başlıklarından birisi de bu!

Umarım takımda fazla bir oynama olmaz da, en azından 5-6 takviye ile bu takım gelecek sezonda yoluna yine emin adımlarla ilerler?