MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR TELAFİ PEŞİNDE!


Kayserispor´da telafi haftasına girildi. Bakıldığında Gençlerbirliği maçı iç sahada oynanacak ve teknik heyet bu maçı kazanarak bir telafi peşinde olacaklarını belirtiyor. Öyle ki ligin boyu gittikçe kısalıyor ve alınan sonuçlar kadar atılan gollerde burada ön sıraya çıkıyor. Her şey buraya kadar normal görünebilir. Ama şunu belirtmek gerekir. O da Kayserispor´un bu maçı bir telafi olarak değil de kazanılması gereken bir maç olarak görmesidir. İçeride kaybedilen her maç ve puanlar deplasmanda oynanacak olan maçlarda telafi edilmelidir.

Kayserispor´da iç sahada maçların kazanılmasını bir kenara bırakın beraberlikler konusunda bile sıkıntılar yaşıyoruz. Taraftarı önünde (ki stada 5 bini zor bulan bir taraftar sayısından söz ediyoruz) oynadığı maçlarda bile sıkıntılar yaşayan Kayserispor da futbolcular umarım iç sahada oynayacakları bundan sonrasındaki maçlarda herhangi bir mağlubiyete mahal vermezler. Öyle ki alınacak galibiyet sayısı bir hayli fazla ve ligin boyu da gittikçe kısalıyor. Ligde kalabilme adına belirli bir sayıda galibiyet alması gereken temsilcimizin Gençlerbirliği galibiyeti başlangıç olur.

Bu durumları en ince detayına kadar düşünen teknik heyet umarım ligde iç sahada oynayacağı maçlarda değil de deplasmanda oynayacağı maçlarda alacağı galibiyetlerle telafileri yapar. Kazananın çok büyük bir avantaj sağlayacağı bu maçta umarım temsilcimiz galip gelir.