MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR TOPARLANIYOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´da yeni dönem başladı. Teknik Direktör Hikmet Karaman futbolcularla bir toplantı yaptıktan sonra çalışmalara başladı. İdman öncesinde yönetimle bir araya gelen Karaman´ın, takım hakkında geniş bir bilgiye sahip olduğu ve ligde oynanacak karşılaşmalarda alacakları sonuçlarla daha iyi yerlerde olabileceklerini belirtmesi yöneticilerin yüzlerini güldürdü.

Başkan Erol Bedir´le ilk konuşmasında söylediği ifade edilen ?Ben bu takımla ilk 10-12 içerisinde olurum´ sözü ise basın mensupları ile yapılan toplantı da yeniden gündeme geldi. Basın mensuplarının bu gelişmeyi sormasından sonra yeniden aynı sözleri söyleyen Karaman´ın takıma olan inancı beni de sevindirdi.

Kayserispor´un başında yeni olmasına karşın, teknik heyetin inancı tam görünüyor. Futbolcuları tek tek, isim isim tanıyan bir antrenör şu anda takımın başında. Daha önce de bu takımı ligde bırakan ve etkili işleri gerek kulüp, gerekse de taraftar nezdinde yapan Hikmet Karaman´ın, bu sezonda aynı başarıyı göstereceğinden taraftarda emin görünüyor. Sosyal medya da Hikmet Karaman isminin ilk gündeme geldiği günlerde yapılan olumlu yorumlar karşısında sadece bekleyeceğiz ve bu takımın sıraları tırmanışını hep birlikte göreceğiz diyebilirim.

Takıma farklı bir hava kazandıran Hikmet Karaman´ın futbolcular üzerindeki etkisini kısa sürede net bir şekilde göstereceğinden şüphem yok. Saha içinde futbolcuların ne denli farklı bir performans göstereceğini de ikinci dönemde görmeyi umuyorum?