MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR TRANSFERDE NE YAPACAK?

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de bu hafta sahasında, Göztepe´yi konuk etmeyi planlayan Kayserispor´da hedef, ligdeki ilk galibiyetini almak. Bu maç için çalışmalarına kulüp tesislerinde devam eden futbolcuların yanı sıra, kadroda sıkıntı yaşamamak isteyen yöneticiler de, transfer görüşmelerinde ellerini hızlandırmak istiyorlar. Welliton olayından sonra aslında forvet kanadına bir takviye yapmak isteyen yöneticiler, biraz da bu futbolcuyla ilgili sorunun ne olacağına bakıyorlar.

Kadrosunda 17 yabancı oyuncuyu barındıran takımda son transfer ise defansa oldu. Hazırlık maçlarında sıkça belirttiğimiz defans konusundaki bu takviye, umarım takımın savunmasını toparlar. Her ne kadar bazı haberlerde ?Lucescu önerdi´ dense de, zaten bu futbolcu liginde ve Milli takımında hep ön planda olmuş bir isim.

Orta alan konusunda da bazı arayışları olan yöneticilerin şansına Lawal denk geldi. Denk geldi diyecektim ama bu konuda, ortaya büyük bir sorun çıktı. Lawal, valizlerini toparlayıp ?Bir takıma gitmek istiyorum´ dese de, hala Osmanlıspor ile sözleşmesi devam ediyor. Bonservisi konusunda da şimdilik takımı herhangi bir kulüple görüşme yapmak istemiyor.

Yani anlayacağınız transferin son gününe kadar Kayserispor´da gelip-gitmeler olabilir. Bu konuda biraz daha beklemek en iyisi. Beklerken de forvet konusunda bir çalışmanın olduğunu söylesem sanırım yanlış olmaz?