MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR TRANSFERLERİNE DEVAM EDİYOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Sezon başında yaptığı transferlerle futbol dünyasında adından sıkça söz ettiren Kayserispor, transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kala, son birkaç isimle noktayı koymayı planlıyor. Teknik Direktör Şumi´nin her ne kadar ?transfer istemem´ demesine rağmen Kulüp Başkanı Erol Bedir, takımın sezon içinde sıkıntı yaşamadan iyi yerlerde ligi tamamlaması adına eksik görülen yerler için çalışmalarını yapıyor.

Teknik Direktör Şumi aslında eldeki imkanlarla bir yere takımı getirebileceklerini belirtmiş olsa da, yine de verdiği raporda daha iyi olabilmek için bazı takviyelerin sezon içinde çok işe yarayabileceğinin de notunu raporun altına düşmüş. Yani anlayacağınız Teknik Direktör Şumi diyor ki; ?Alırsanız kafamız fazla ağrımadan en azından yedekli bir sistemle ligde yol alırız. Almazsanız da ?niye almadınız´ diye sitem etmem ama sıkıntıları da futbolcular ile çalışacak olan ben çekerim. Buna da razıyım.?

Her ne kadar bu kadar düz bir anlatımla olayı anlatmaya çalışsam da, takımın bazı mevkilerinin hala eksik olduğunu her maç sonrasında daha rahat görme şansı buluyorum. En son oynanan Beşiktaş hazırlık maçında baktım ki, taraftar da izleyenler de Güray´a sitem ediyorlar. Aslında kanat olarak bir yan düzgün işleyişini sürdürse de, ne yazık ki diğer taraf aynı başarıyı gösteremiyor. İşte bu denenle de Güray´ın olduğu bölüm sıkıntılı görünüyor. Ama ?orta alanda da top dağıtımı yapacak bir isim gelecek mi?´ diyenlerin de sayısı hiç de azımsanmayacak kadar çok?