MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR UZUN ARADAN SONRA SOLUK ALDI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´un hafta sonunda yaşadıklarını kaleme alıp da sporseverlerle paylaşalım istedim ama o kadar yoğun bir Kayserispor gündemi var ki, öncelik sondan olsun diyerek, Karabük maçı ve alınan galibiyeti kısaca sizlerle paylaşayım istedim. Kayserispor´da gündem yoğunluğuna bakacak olursak; yapılan olağanüstü genel kuruldan tutunda, yaşanan diğer gelişmelere kadar söylenecek çok söz var şimdiden belirteyim.
Galibiyet güzel bir şey. Bu galibiyetin yaşattığı duygu ise tarif edilemez. Yaklaşık 2 ay olmuş Kayserispor kazanmayalı. En son 21 Ekim 2016 tarihinde Gaziantep karşısında alınan bir galibiyet var ki, ondan sonrası hep sıkıntı hep stres. Ama diyorum ya şimdi galip geldik ve 3 puanı alarak ligde ilk yarı sonunda bir nefes aldık. Ama benim öyle içimde kelebekleri uçuracak bir mutluluk ne yazık ki yok. Çünkü yine sıkıntılı bir takım görüntüsü var karşımda. Bu maçta anladım ki, yabancı oyuncular ortak bir oluşum içine girmişler. Bu maçta kaçan pozisyonlardan anladığım farklı bir durum ama bunu şimdi açıklamak istemiyorum.
Üstü kapalı da olsa belirtecek olursam para alamıyorum diye oynamama durumu sezinledim. Benim tribünden izlerken aklıma gelen bu. Diyeceksiniz ki buna farklı yakıştırmalar yapılabilir? Olsun herkes ne düşünüyorsa bilmem ama ben futbolcunun ahlaklısını ve prensiplisini severim. Kayserispor´da kimsenin parası kalmaz kalmamıştır da! Allah aşkına tecrübeli kaç futbolcu Welliton, Nakoulma, Samba Sow ve Kana gibi futbolcuların yakaladıkları pozisyonları harcar? Birileri bana takımdaki 11 oyuncudan 8´inin neden oynamak istemediğini anlatabilir mi? Paralar alınmadığı için olayını geçin. En azından kendiniz için oynarsınız. Diyorum ya yeni yönetim daha çok görecek?