MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR VASATTI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor ligde vasat bir haftayı geride bıraktı. Kupada hafta başında Van´da yedek ağırlıklı bir oyunla, rakibi geçen Kayserispor ne hikmetse Kasımpaşa karşısında istediğini tam olarak bulamadı. Sanki hafta başında Van´a giden bu oyuncularmış gibi sahada adım atacak halleri olmayan bir futbolcu topluluğu vardı karşımızda. Ligde bu kadar vasat bir Kayserispor´u herhalde ilk haftada görmüştüm. Rakibin ceza alanına girmekten yoksun olan bir Kayserispor, yanılmıyorsam iki veya üç ciddi atak yapabildi.

Kasımpaşa öyle şaşalı bir oyunla bizi durdurdu dersem buda yalan olur. Rakibinde bizden kalır yanı yoktu. Ama ayakta kalan ve gole ilk anda ulaşan onlar oldu. Bu arada Kalecimiz Lung yine günündeydi. Kasımpaşalı futbolcuların buldukları üç veya dört ciddi atak vardı ki, (bir tanesi resmen rakip forvetin ayağından söküp aldı) bunları soğukkanlılıkla savuşturmasını bildi. Maçta belki de farkın açılmasına engel oldu.

Maçın son anlarına doğru temsilcimiz de yorgunluk çok ciddi bir şekilde kendisini gösterdi. Futbolcular sahada adım atamaz hale geldiler. Koşu yaparlarken rakip futbolcular, hala diri görünürken, temsilcimizde ise nefes nefese kalan bir topluluk vardı.

Temsilcimizin yüzünü güldüren gol uzatmada geldi. Maçı kaybettim derken Atila uzatmada ceza sahası dışlından direkt topu kaleye gönderdi ve beraberlik golünü attı. Ceza sahasına giremeyen Kayserispor golü de ceza sahası dışından atılan şutta buldu. Umarım bir daha bu kadar vasat bir oyun olmaz. Takım çabuk toparlanır?