MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR VE BEKLENTİLER!

KAYSERİSPOR VE BEKLENTİLER!


Kayserispor ilk etap kampını noktalamaya hazırlanırken bir yandan hazırlık maçları, bir yandan da idmanlarını yoğun tempoda devam ettiriyor. Kadro konusunda büyük oranda isimlerle anlaşmalarını gerçekleştiren sarı-kırmızılıların tek eksik olarak düşünülen bölümü, defansı olarak belirtiliyor. Stoper konusunda elinde 4 oyuncu olsa da yine de sezonun uzunluğu ve yaşanabilecek herhangi bir sıkıntı karşısında, futbolcu yeterliliği yönünden sayının artması düşünülüyor. Aslında kadronun durumunu geçen gün şöyle bir gözümün önüne getirdim. Baktığınızda kalede ve defansta her oyuncunun yerine bir yedeği bulunuyor. Bu durum son transfer olan Sabri ile birlikte ki, orta alandan tutun da, forvete kadar ciddi transferler yapıldı.

Sezona iyi bir başlangıç yaparak ekibiyle sorun yaşamadan yol almak isteyen yönetim de, bu konuda bir hayli umutlu. Transferlerden söz açılmışken taraftarın bu sezonki kadro konusundaki beklentisi de yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Yapılan onca transfer sonrasında takımın belirli bir hedefte olmasını bekleyen taraftarlar, özellikle ilk 10 takım içinde olmasının muhtemel ama ilk 6 takım arasında olmasının ise planlı bir şeklinde gerçekleşebileceğini belirtiyorlar.

Şöyle bir baktığınızda aslında bu düşünce hiç de yabana atılacak gibi durmuyor. Çünkü iddialı isimler kadroya dahil eden yöneticiler, bu sezon ne denli iddialı olduklarını son transfer Sabri ile de göstermiş oldular. Hatta bir başka olay da, Asamoah Gyan olayıdır. Bursaspor´un bu futbolcuyu transfer etmek istemesi yaşananlar derken şu günlerde gerçekten yönetimi takdir etmek gerekiyor?