MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR VE BEKLEYİŞLER!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Futbolda sadece Milli maçlar dışında diğer liglerin de tatile girmesiyle birlikte sessizliğin hâkim olduğunu belirtmek gerekir. Yaz dönemini sadece birkaç hafta dinlenerek geçirecek olan futbolculardan, daha çok menajerlerin seslerini bu günlerde duymaya başladık. Kayserispor´un bu sezon kadrosunda yer alan 12 veya 13 isim yol ayrımında olsa da, yine de kalması istenen isimlere tekliflerin daha önce yapıldığını biliyorum. Kayserispor´un teklifinin dışında diğer takımlarında tekliflerini değerlendirmeye alan menajerler, futbolcuların akıllarını karıştırmaya hatta onları mutlu oldukları kulüplerinden dahi ayırma işlemlerine başlıyorlar. Futbolcuların menfaati diye adlandırılan bu yapı umarım onlar için hayırlısı olur.

Gelelim Kayserispor cephesine! Asıl önemli olanın yeni bir kadro oluşturmak olduğunu belirten Başkan Erol Bedir, biraz daha genç ağırlıklı bir kadro ile yeni dönemde yola devam edeceklerinin altını çizdi. Bu söylem sonrasında da bazı isimlere kalmaları için teklifler yapılsa da, bu teklif miktarları anladığım kadarıyla bu futbolcuları veya menajerlerini pek tatmin etmemiş gibi görünüyor. Örnek verecek olursak; Kayserispor´da kalması için teklif yapılan Şamil Çinaz, ligden düşen Bursaspor´un teklifini değerlendireceğini yanındakilere beyan etmiş. Böyle olunca da Kayserispor´un teklifinin pek kendisini cezbedici olmadığı anlaşılıyor.

Yani kısacası Kayserispor´da da olsa diğer takımlarda da olsa bekleyiş bir kaç hafta daha sürecek gibi. Umarım en iyisi için bu bekleyişler faydalı olur?