MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR VE ÇALIŞMALAR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor verilen aradan sonra ilk çalışmasına başlayacak. Futbolcuların uzun soluklu dinlenmesi bu dönemde çok iyi oldu diye düşünüyorum. Özellikle sakatlıları olan isimlerin de bu dönemde daha iyi dinlenme süreci yaşadıklarını unutmadan en kısa sürede kadroda olmak için gün saymaya başladıkları kulağıma gelmeye başladı.

Her şeyin böyle morali yüksek bir havada olması taraftarı da memnun ediyor. Hiç olmazsa eksiksiz bir şekilde maçlarda yer alınması, tek beklenti şeklinde karşımızda dursa da bunun şu günlerde tam olarak gerçekleşmeyeceğini de belirtmek gerekir. Kayserispor´da sakatlıkların dışında, ceza konusunda sınırda olan isimlerin de dikkatli olması gerekiyor. Ligin son haftalarının yaklaştığı şu günlerde en azından kadroda bir sorun yaşanmaması, takımın gelecekte nerde olacağının da sinyalini verecektir.

Kayserispor verilen arada Sivas maçı için hazırlıklar yapsa da bu arada taraftarın da kafasında gelecek dönemle ilgili bazı sorular var. Öncelikle teknik heyetin gelecekte ne yapacağını merak eden bazı taraftarlar gerek sokakta gerekse de sosyal medyadan yolladıkları mesajlarda bu konunun ne zaman açıklık kazanacağını soruyorlar. Sadece bu konuda söyleyebileceğim takımın ligde kalışının garanti olmasından sonra masaya oturulup konuşulacağıdır. Tüm sorular kısa zamanda cevap bulacak olsa da asıl olan şu zamanda takımın desteğinin her geçen gün artması ve iç saha veya dış sahada alacağı puanlarla ligin ilk 8 takımı içine girmesidir?