MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR VE ERCİYESSPOR´DA KONGRE HEYECANI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´da olağanüstü genel kurul kararı alınmasının ardından yaşananlar herkesim tarafından merakla bekleniyor. Özellikle Recep Mamur´un göreve devam edip etmeyeceği hala belirsizliğini korusa da, bu konuda kimsenin ağzını bıçak açmıyor. Hafta sonundaki açılışlar ve bir dizi toplantı için ilimizde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, uzun yıllardır başkanlığını yaptığı Kayserispor´un idmanını bu olaylar çerçevesinde ziyaret ederek futbolculara moral verdi. Bu ziyarette Recep Mamur yoktu. Aslına bakacak olursanız ?neden yoktu veya neredeydi?´ diye soranlarda çok sayıdaydı. Çünkü kulüp genel kurul kararı alıyor ve bu şehirde bu takımın her zaman yanında olduğunu belirten bir siyasi tesisleri ziyaret ediyor. Hem de ziyaret edeceğini bir gün öncesinden yöneticilere bildiriyor.
Diyorum ya Recep Mamur´un yeni dönemde isim listesi hazırladığından tutunda, yeni isimler dışında destek alacağına kadar çok dedikodu kapalı kapılar ardında konuşulsa da ben başka bir durumu iddia edeceğim. Bence Kayserispor için farklı bir iş adamı gün sayıyor. Hem de Bakan Mehmet Özhaseki ile bu konuda görüş alış-verişinde bulunduğu iddia ediliyor. Eğer ki bu duyumum doğru ise hem Kayserispor hem de Erciyesspor için yeni bir dönem başlamış olacak.
Erciyesspor demişken orada da tüm yöneticiler istifa ederek genel kurula gitme kararı almışlar. İyi hoşta ortada aday yok. Kayyıma kalmasına kesin gözüyle bakılan Erciyesspor da bana daha önce belirtilen bir olayın yanlış anlaşılmasını düzeltmek isterim. Onda da kayyım heyeti daha öncesinde mahkemeye para almayacaklarını belirtmişler ve para da alınmamış. Birde kayyımın aylıklarını Valilik değil şirketler verir denildi, bunu da buradan sizlerle paylaşmış olalım?