MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR VE EROL BEDİR´İN KAYBI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de ikinci yarı maçları başladı. Hiçte hoş olmayan sonuçla temsilcimiz sahadan ayrılsa da ilk hafta da fazla söz söyleyecek bir durumumuz yok. Maçların dışında yaşanan gelişmeler, Kayserispor´un bu maçta nasıl bir skor alacağını bize daha önceden tahminlerde bulundurmuştu. Hem sakat, hem de cezalılar derken katılamayanlarla neredeyse ilk 11´de oynayan 9 oyuncusundan yoksun Kayserispor, yinede ligin en iyi top oynayan ekibi karşısında mücadelesini yaptı. Sahada alınan bu mağlubiyetin ilerleyen haftalar için bir ders olması dileğiyle, kulüpte son günlerde yaşananları sizlerle paylaşmak istiyorum.
Hatırlarsanız transferler konusunda geçtiğimiz haftalarda bazı futbolcuların alacakları nedeniyle kulübe, yasak geldiğinden bahsedilmiş ve bu konuda da spor kamuoyunda kazan kaynamaya başlamıştı. O zamanlarda söylemiştim, yine söylemeye devam ediyorum. Bu gibi durumlar karşısında mutlak hazırlıklı olan yeni yönetim bugün son bölümüyle birlikte 12 Milyon TL´lık alacak bölümünü tamamen kapamış bulunuyorlar. Yani anlayacağınız kulübün oyuncu transferi konusunda bir sorunu çıkmayacak. Hatta haftaya deplasmanda oynanacak olan maçta en azından 5 transfer forma giyebilecek. Çünkü Başkan (ki hala genel kurulda resmen olmayı bekliyor) Erol Bedir borçların kapanarak, salı günü futbolcuların kamuoyuna tanıtımını planlıyordu. Planlıyordu diyorum ama hafta sonunda acı bir olay nedeniyle bu durumlar biraz daha zaman alabilir.
Başkan Erol Bedir bunca işle uğraşırken diğer yandan annesinin hasta olduğunu ve ona zaman ayırması gerektiğini belirtmişti. İşte Erol Bedir´in yoğun bakımda yatan annesi Melek Bedir hafta sonunda hayatını kaybetti. Bu acı haber Kayserispor camiası başta olmak üzere herkesi şok etti. Ama Allah´a sığınmak ve duadan da başka bir şeyde elimizden gelmez. Bu nedenle Melek Bedir´e Allah´tan rahmet, Erol Bedir başta olmak üzere tüm aileye bu acı kayıp nedeniyle sabır temennisinde bulunuyorum?