MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR VE KAMPI!


Süper Lig´de bu sezon öncesi çalışmalarını hızlandıran Kayserispor´da yurt dışındaki 2.etap kamp devam ediyor. Kamp devam ediyor etmesine ama yurt dışındaki kendini bilmezlerin yaptıkları uygulamalar ve Türkiye´yi her dönemde hedef almaları nedeniyle bundan sonrası için Kayserispor umarım Avusturya kampını tercih etmez. Bu bölüme kısaca bu şekilde değinmişken hemen kampa ve gerçekleştirilen iki hazırlık maçına kısaca değinmek gerekiyor. Kampta futbolcuların kondisyondan tutunda kaynaşmalarına kadar gelen bilgiler hep olumlu yönde oldu.
Hazırlık maçlarında ortaya konanlara bakınca ise hala bazı mevkiler için arayışlar devam ediyor. Eksik görülen bu mevkiler konusunda ise elde bazı isimlerin olduğu da kulağıma gelen bilgiler arasında yer alıyor. Kayserispor bu denli çalışmalarını yaparken taraftarın bazılarının geçen gün yazmış olduğum Mehmet Topuz konusundaki gerek mailleri gerekse sosyal paylaşım sitelerinden gönderdikleri mesajları da buradan sizlerle paylaşmak isterim. Taraftarın Mehmet Topuz konusundaki ısrarını bilmem ama iş işten geçti derler ya. Mehmet Gaziantepli.
Taraftarlar Topuz konusunda hayli ısrarcı davrandılar. Onlar istedi ama yönetim olumlu bakmadı. ?Maliyet mi?´ diye sorduğumuzda da hep Topuz cephesi ?Para önemli değil´ derken sarı-kırmızlılar ise yüksek fiyattan şikâyet ettiler. Diyorum ya Topuz´un gelmesi veya gelmemesi ne değiştirecek diyenler dahi çıktı. Eski kaptanın takıma büyük katkı sağlayacağını söyleyenler de çoktu. Ama Topuz konusu da isteksizlikten ne yazık ki bu şekilde noktalandı.