MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR VE KONUŞULANLAR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Bu aralar ligde oynanacak olan maçtan çok, takımda yaşanan gelişmeleri sizlere aktarmaya çalışıyoruz. Transfer döneminin sona ermesine sayılı günler kala, baktığımızda takımda eksik ya da fazla olan bölümler var mı diye sormaya başlıyoruz. Aslına bakacak olursanız hangi takım olursa olsun, eksiği hiç bitmez. Hep daha iyisi olsun diye çalışmalar yapılır. Bunları bir kenara bırakacak olursak, takımda başka nelerin olduğuna bir göz atmamız gerekir.

Bazı arkadaşlarımızın söylediği gibi takımda her şey yolunda mı? Yoksa takımda bazı çatırdamalar oluyor ve bu konuda da sesler yükselmeye başladı mı? Bu konularda kulüpte bulunan başkan ve teknik heyetin arasından da kara kedi geçti mi? İşte son günlerde bazı çevreler, bu konulara kafa yorsalar da, Kayserispor cephesinde bunlara pek kafa yorulmuyor. Şimdi bu konular da nereden çıkıyor diyeceksiniz. Aynen soralım ?Sayın Bedir´e ve arkadaşlarına´. Kulüpte olan bu olaylar (eğer gerçekten yaşandıysa) nasıl olur da Boğaz Köprü´den duyulur! Bunlar gerçek değilse, demek ki kulübün iyiliğini istemeyen bir kesim var ve onlar da dedikodu üretme merkezlerinde kulübün iyiliğine çalışmıyorlar.

Diyorum ya, gerçekler ve gerçek olmayanlar. Ama hangisi doğru. Başkan Bedir ve teknik heyet arasında sıkıntı var mı? Birisi de çıkıp en azından buna cevap vermeli ve Asamoah nedeniyle sıkıntı yaşanıyorsa da söylenmelidir. Ha bu arada Asamoah yüzünden olduğu iddia edilen sıkıntı, biraz unutulacaktır. Ne de olsa bu futbolcu için iyileşme ve yeniden sahalara dönme konusunda biraz zaman gerekiyor?