MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR VE KONUŞULANLAR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´da beklendiği gibi olağanüstü genel kurul ilk oturumda gerçekleşmedi. Geçen gün ki yazımda da belirttiğim gibi daha önceki yönetim de fazla bir değişim yaşanmayacak deniyordu, son yaşanan gelişmeler ise her kesimi şaşırtacak cinsten oldu. Özellikle İstanbul´dan bize gelen bilgileri sizlerle paylaşmış ve kulübün kasasına buradaki iş insanlardan ciddi bir destek sözü alındığını duyurmuştum. Buraya kadar İstanbul´daki kaynaklar bir yalanlama yapmıyorlar ama bu kaynağın nasıl ve hangi yönetim nezdinde yapılacağı birazcık kafaları karıştırıyor. Mevcut Başkan Erol Bedir ve arkadaşları göreve devam edecek mi, yoksa yeni bir isim mi bu kulübü yönetmeye talip olacak? İşte tüm bunların konuşulduğu spor kamuoyunda bir de değişim olacaksa, kimler bu iş için görevlendirilecek?

Bu soruların tabi ki de cevapları mutlak var ama kapalı kapılar ardında konuşulan isimlerin bazıları kulağıma geldi. Mesela bu kulübün daha öncede yalnız bırakılmayacağını dile getiren bir Kayserili iş insanı, bir grup oluşturup göreve talip olmuş ve belli bir sürede yönetmişti. Takımın yeniden sahipsiz kalmaması adına yine aynı ismin gerek Onursal Başkan Mehmet Özhaseki, gerekse de Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´a göreve hazır olduklarını dolaylı da olsa mesaj olarak ilettiklerini biliyorum. Ha bu arada birde MHP Milletvekili Baki Ersoy var. O da liste çıkaracaklarını kesin bir dille ifade etti. Bu isimlerin kim olduğunu ise açıkça yazmak istemiyorum ama belli ettiğim imalardan bazılarınız kim olduklarına dair bir anlam yüklemişlerdir. Sadece ismi net bir şekilde açıklanmanın şu sıralar doğru olacağını düşünmüyorum. O yüzden siyasilerimizin, özellikle İstanbul seçiminden sonra bu konuya enine boyuna eğileceklerinden kimsenin şüphesi olmasın.

Bu arada ?Erol Bedir ve arkadaşları neden kulübe aday olmaktan vazgeçiyor?´ diye soranlarınız olabilecektir. Bu konuda sanırım Bedir ve Büyükkılıç buluşması tüm bu soruların cevabını ortaya çıkartacak diyerek de bu olaya biraz olsun ışık tutmuş olalım?