MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR VE MALİ GENEL KURUL!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´un Mali Genel Kurulu için sayılı saatle kaldı. Bu kongrede tüzüğe de eklenecek ve bundan sonrasında hangi yönetim gelirse gelsin bir değişim olmadığı sürece herkes yaptığı harcamanın hesabını kalem kalem verecek. Buraya kadar her şey normal görünüyor. Ama daha öncesinde yaşananlardan itibaren devreden farklı bir durum var ki, ona ne söyleyeceğimize bakmamız lazım. Ligde uzun yıllar mücadele eden ve sonrasında bir düşüp bir çıkan Kayserispor eski günlerini mumla arıyor mu? Arıyorsa eğer bu geçmişteki yöneticilerin iş bilmesinden mi, yoksa yeni görevde olanların omuzlarındaki yükten mi?
Mevcuttaki yönetim, takım ligde kalmayı garantiledikten sonra aslında görevi devretmek istedi. Çünkü nasıl bir tablo olduğunu iyice görünce gözleri korktu. Bu kadar büyük bir yığınağın herhangi bir sebeple devrilmesi, herkesi altında bırakacaktı. Bu nedenle mevcut yönetim kısaca nabız yoklar gibi çalışma yaptı ve başkanlık isteyenlere yer açmak için yerel yöneticilere içlerinden geçeni söylediler.
Görevin devam etmesine tavsiyede bulunan yöneticiler de, mali problemlerin belirli bir zaman sonra tamamen ortadan kalkacağına inandıklarını söylediler ve destek sözü verdiler. Sonrasında ise yönetim mali tablonun her kesim tarafından şeffaf bir şekilde görülebilmesi için böyle bir karar aldı. Umarım geçmişten gelen mali yapı da burada anlatılır. Çünkü geçmişin bir hayli birikmiş yığını var ve bu da her kesimin gözünü korkutuyor.


(16 Haziran 2017) Kayserispor´da Genel Kurul Zamanı
Mali Genel Kurul, Cumartesi Günü Yapılacak