MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR VE MEHMET TOPUZ!


Süper Lig´de bu sezon yeni bir kadro ile mücadele edecek olan Kayserispor da futbolcular yurt dışı kampında çalışmalarına devam ediyorlar. Burada birkaç hazırlık maçıyla son durumunu da görmek isteyen sarı-kırmızlılar da futbolcular aralarına yeni katılanlarla birlikte idmanlarda doludizgin yollarına devam ediyorlar. Transferler derken aslında yurt içinde yapılan birçok görüşme de Kayserispor adı geçmiyor dersek yalan olur. Bunların da en başında yaklaşık 2 aydır Mehmet Topuz transferi nereye olacak dendi durdu. Allah´tan Gaziantepspor´la anlaşan Mehmet futbol hayatına burada devam edecek de bizde bu imza ile bu dedikoduya son noktayı koymuş olduk.
Şimdi bazı sosyal medya hesaplarında Mehmet Topuz ile ilgili yazılanları çizilenleri okuyunca şaşırmıyorum dersem yalan olur. Çünkü birçok yazılan başlık veya konu doğruyu yansıtmıyor. Kayserispor ile Mehmet Topuz arasında yaşananları aslında birinci ağızdan çok net bir şekilde duyduğum için bu konuda net konuşabilirim. Mehmet Topuz´un Kayserispor´a gelme istediği olup olmadığı konusuna peşinen ?Evet´ diyerek nokta koysak en iyisi olur. Kayserispor´da futbol hayatını devam ettirmek isteyen Topuz aslında ailesinin bulunduğu bu şehirde kalarak bir anlamda şehir dışında yaşamak istemediğini belirtti.
Ama bu isteğe karşın Kayserispor Başkanı Recep Mamur her seferinde bir şeyleri bahane etmiş ki (Bana bu şekilde söylendi) Mehmet Topuz konusunda hep kaçamak cevap vererek futbolcunun Kayserispor´a transfer olması konusunda isteksiz davranmış. Bu nedenle de Topuz, Gaziantepspor´la anlaşmak zorunda kalmış. Bu konuda en azından bu kadar açıklama ile konuya kısa bir netlik kazandırmış olalım dedik?


29 TEMMUZ 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv