MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR VE TRANSFERLER!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


?Lig sona erdi ve artık iş transfere kaldı.´ Futbolda sancılı bir dönemi geride bırakan Kayserispor´da taraftarların hepsi şimdilik bu söylemde. Aslına bakacak olursanız yöneticilerinde bir bölümü bu söylemi dillendirseler de, Başkan Erol Bedir bazı yöneticilerin birkaç haftadır bazı isimler konusunda görüş-alış verişlerinde olduğunu duyuyoruz. ?Tabi ki bunlar gerçekleşince duyulacak´ diye düşünülebilir ama farklı yerlerden bu görüşmelerin bilgileri sızabiliyor. Transfer gündeminde birçok isim geliyor ya da gidiyor ama burada asıl olan yapılacak takviyelerin yeterli olup, olmadığıdır.

 Kayserispor bu sezon daha güçlü bir ekip kurmak için 7 veya 8 oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. Bu düşünce ile de içerideki isimlerle anlaşma zemini sağlamaya çalışacak gibi görünüyor. Futbolcularla konuşmak güzel ama bir de takımı kime emanet edeceksiniz, orası da önem arz ediyor. Mevcutta yer alan teknik adam Mesut Bakkal düşük bir maliyet karşılığında Kayserispor´da kalabilirdi. Bu konuda hala bir ses çıkmasa da farklı isimlerle arayışlar içerisindeki yönetimin eski teknik adamlardan Ertuğrul Sağlam ile de görüştükleri kulağımıza geldi. Mesut Hoca´nın iki veya üç katı fazla para isteyen diğerleri (ki buna Ertuğrul Sağlam da dahil) konusunda yönetimin şimdilik durum değerlendirmesinde olduğu da konuşuluyor. Ertuğrul Sağlam konusu aslında birazcık farklı diyelim.

Anlayacağınız futbolcu transferinde de, teknik adam transferinde de herkesimin tek derdi var, o da gerekli olan mali kaynağın bulunması. Kayserispor´da yönetim bu kriter doğrultusunda hata yapmamak için yoğun bir çaba harcayacak...