MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR VE VEFA GECESİ

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´un beklenen gecesi yapıldı. Kulübe maddi anlamda katkı sağlanması için yapılan programda, taraftarlar ve bazı siyasilerimizin yerlerinde olanların dışında ne ekranda ne de salonda olmayanlar, telefonla katılır mı diye beklenenler, Kayserispor´u yine hüsrana uğrattılar. Ellere yazılan küçük not kâğıtlarıyla yapılan forma bağışları ise yine bir düzensiz işe imza atmamıza neden olduğunun bir kanıtıydı. Bilemiyorum ama her kesimin yaptığı gibi düzenli bir liste çıkartılsa ve öncelik ülke içindeki ve yurt dışındaki isimlerin belirlenerek telefonla aranmaları daha önce yapılsa, daha doğru bir iş olmaz mıydı?

?Neyse, ilk girişimin günahı olmaz´ diyerek bundan sonrasında yapılacak olan destek gecelerine bakalım. Çünkü bu gecelerde toplananlar ancak Kayserispor´daki bir futbolcunun bedeli dahi etmez. Vali Şehmus Günaydın´ın da söylediği gibi Kayserispor için yapılan yardım kampanyasının, yıl boyunca devam etmesi ve her an bu kampanya ile taraftarın canlı tutulması gerekiyor.

Kayserispor´u vefa gecesine katılanlara şükranlarımızı sunarım. Her ne kadar geceye katılmayacağını belirtse ve dertlense de MHP Milletvekili Baki Ersoy da Vali Şehmus Günaydın´ın çağrısıyla katılım göstererek her kesimin amacının ?Kayserispor´ olduğunu göstermiş oldu. Aslında gecede bazı rekor dediğimiz olaylar yaşandı. Başta Onursal Başkan Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Çetinsaya Ailesi´nden Gökhan Çetinsaya ve Şahin Sucukları Salih Fazlıoğlu taraftarın gönlünde taht kurdular. Umarım taraftar sadece rekor katılım sağlayan değil aynı zamanda harçlığını bu kulübe bağışlayan minikleri ve eski sporcularının da yaptıklarını hep hatırlar?