MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR VE WELLİTON!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor ligin son haftalarında bir hayli rahat maçlar oynuyor. Bunlardan bir tanesi de geçen hafta oynanan Adanaspor maçıydı. Ligde kalma konusunda sıkıntısı olmayan Kayserispor´da futbolcular maçtan beraberlikle ayrılsa da, daha ligin bitmediğini bilmelidirler. Maçta pek anlatılacak noktaların olmadığını söylesem de, maç öncesinde ve sonrasında farklı yorumlar ortaya çıkacak olaylara da şahit oldum.
Mesela bunlardan bir tanesi maç öncesindeki yaşanan olaydı. Welliton bu hafta sahada yer alamadı. Hatta ilk 18 kişilik kadroda dahi yer almadı. Kimileri ?Welliton yedek oynamak istemediğinden, kadroya girmek yerine tribünü seçti´ deseler de ben bu konuda farklı düşünüyorum. Welliton konusunda yönetimin içindeki erik kurusu aslında sezon arasına dayanıyor. O zamanlarda ?paramı alamıyorum´ diye kampa katılmayan Welliton, son anda gelmiş ve kadroya dahil olmuştu. İşte o zamandan sonra da karşılıklı olarak ortaya pek çıkmayan gerginlikler yaşanmıştı.
Son durum ise takımın ligde kalmasıyla ortaya çıktı ve Kayserispor yönetimi artık bu futbolcunun kaprislerine tavrını koymuş oldu. Yani anlayacağınız Kayserispor açısından pek anlamı olmayan bir maçta ortaya çıkan bir tabloydu. Maç sonrasında da farklı izlenimlerimiz olsa da şimdilik sadece takımın kalan iki haftasını daha tamamlayarak sezonu kapamasını beklemeliyiz. Daha sonrasında konuşulacak çok konu var?