MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR YENİ BAŞTAN!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de bu sezon sorunlar yaşasa da, bunları geride bırakmak isteyen Kayserispor´da gözler takımın başına geçen yeni teknik heyette. Bu heyette yakından tanıdığımız isimler var. Hikmet Karaman öncülüğündeki ekipte, ilimiz sporseverlerinin yakından tanıdığı Hakan Ertürk ile Erdoğan Özdoğan´da görev yapacak.

Sıkıntılı süreç yaşayan futbolcular, kupada aldıkları galibiyetle bir nebze olsun moral buldular. Yeni teknik heyetinde bu maçı yakından takip ettiğini belirtmek isterim. İş bundan sonrasında nelerin olacağına kalıyor. Çünkü yeni teknik heyetin gözüne girmek için uğraşacak olan mevcuttaki futbolcuların, maçlarda performanslarının da artmasını umuyorum.

Sadece performansları değil, aynı zamanda herkesim birbirini yeni tanıyacağı için aralarında kaynaşma içinde bir fırsat olacak. Hal böyle olunca şimdi herkesimin gözü teknik heyetin üzerine çevrilmiş oluyor. Umarım Kayserispor´ da futbolcular bu değişimden bir pay çıkartırlar ve içlerinde bulunan gücü ortaya çıkartarak, takımı ligdeki sıralamasını daha üst taraflara taşırlar.

Hikmet Karaman´ın telefon konuşmasında Başkan Erol Bedir´e söylediği ?Bu ekiple bu takımı ilk 10´a kadar taşırım´ sözü beni heyecanlandırmadı dersem yalan olur. ?Karaman bu sözleri boşuna söylememiştir´ diyerek takımın biran önce ligde yükselişine şahit olmak için gün sayıyorum. Umarım bu çıkışı da Kasımpaşa karşısında oynanacak olan maçta yapar ve zor görünen rakipten 3 puanı almasını bilir?