MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR YENİ DÖNEME HAZIR GİBİ!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor çalışmalara başlamak için gün sayıyor. Takımda yeni gelenler ve kadroda kalanlar derken aslında yönetim, tüm transferleri çalışmaların ilk gününde tamamlamayı planlıyordu. Fakat bazı transferlerde yaşanan aksamalar, ne yazık ki bu düşüncenin gerçekleşmesine engel oldu. Kayserispor´da özellikle yabancı oyuncu transferinde bazı aksamalar yaşanmaya başladı. Prensipte anlaşma yapılan isimler Kayseri´ye gelerek yönetimle el sıkışmalarına rağmen, başka takımlara resmi imza atarak taraftarında şaşırmasına neden oluyorlar.
Kimileri ?parayı fazla nerede buluyorsa oraya´ kimileri de ?şartlar ve olanakları düşünerek´ imza atmak için takım seçiyorlar. Transfer olayı çok meşakkatli bir iştir. Kayserispor´da yöneticiler de tecrübeli oldukları için her attıkları adımın, planını en ince detayına kadar yapmaya çalışıyorlar. Bir bölgeye alınacak isim yerine iki veya üç yedekli çalışma ile bu işi sürdürüyorlar. Kulübün mali problemleri olsa da bunu aşmaya çalışan yöneticiler, gelecek dönemde sıkıntı yaşamamak için güçlü bir kadronun oluşmasının da şart olduğuna inanıyorlar.
Kayserispor kısa sürede transferlerini noktalayacak. Defans anlamında bir iki isimle daha görüşme yapan yöneticiler teklif ettikleri isimlerin verecekleri yanıta göre rotalarını çizecekler. Takım birkaç gün tesislerde çalışmalarını yapacak. Daha sonra da Erzurum´da ?Yüksek İrtifa Kampı´na katılacaklar. Buradaki amaçları ise turnuvaya katılarak takımın birbirine adaptasyonunu çabuk sağlamak. Bakalım yeni dönem derken bayram sonrasında kulüpte neler olacak?..