MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR, YENİ YÖNETİMİ İLE!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de yeni dönem başlatan Kayserispor, genel kurulda seçilen yeni yönetimiyle ligde fırtına gibi esmeye hazırlanıyor. Fırtına lafı biraz abartı gibi görünse de aslına bakacak olursanız sezon arasında atılan adımlar ve yapılan çalışmalarda takımın ikinci yarıda bambaşka olacağının sinyalleri verildi. Yeni yönetim şimdi resmen iş başı yaptı. Yeni yönetimde bildik isimlerin yanı sıra yeni isimler de yer alıyor. Daha önce kulüpte birçok görevde yer alan Türker Horoz, Serdar Maraşlıgil, Tufan Koç, İshak Fazlıoğlu ve Erhan Karacaoğlan yeni yönetimde yeniden yer alan isimler oldular. Kongre salonunda yaptığım bazı görüşmelerde çok farklı düşünceler içinde olan yeni yöneticiler amaçlarının birlik ve beraberlik içinde Kayserispor´un daha iyi yerlerde olması diye belirttiler.
Burada yapılan açıklamalar belki havada kalıyor gibi sanılsa da, ben bu yönetimin kulüpte çok farklı çalışmalar yapacağına inanıyorum. Erol Bedir´i uzun süredir tanırım. Erciyesspor´da gerek başkan vekilliği, gerekse de başkanlık yaptığı dönemlerde çok yakından tanıma fırsatı buldum. Yapacağı bir çalışma varsa, bunu hiç geciktirmeden yapar. Bu konuda yanında kendisiyle birlikte olan arkadaşlarının da canını dişine takarak çabalamasında itici kuvvet oluşturur.
Hani bir söz var ya, ?pestilini çıkartmak´ diye, işte Erol Bedir de işin sonuca ulaşması için her an tetikte ve o işin peşinde olur. Bu yapıyı tanıdığım için yeni yöneticilerin de çok hızlı bir maratona başlayacaklarını ve bu tempoyla da kulübü ligde daha iyi yerlere getireceklerine inancım tam. Bir kez daha hayırlı olsun derken Fenerbahçe maçında umarım hedef gerçekleştirilir?