MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR YENİDEN KALABALIK!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de bu hafta deplasmanda Trabzonspor´un konuğu olacak Kayserispor´da futbolcular, çalışmalarına kulüp tesislerinde devam ediyorlar. Çalışmalarda futbolcular kadar teknik heyetinde keyfi yerinde. Takımda sakatlanmalar yaşanmış ve bu yüzden de kadro kısıtlı hale gelmişti. İşte bu durumun ortadan kalkması ve teknik heyetin taktiksel anlamda yapacağı çalışmalarda futbolcuların büyük bir bölümünü kullanacak olması, Teknik Direktör Karaman´ın uzun zamandır beklediği bir gelişmeydi.

Trabzonspor karşısında her ne kadar takımla birlikte çalışmalara başlasa da, Mensah´tan fayda sağlanabileceğini pek sanmıyorum. Kaldı ki Sakıp konusunda ise bir farklılık yaşanabilir ve yaklaşık 3 haftadır takımla çalışan bu futbolcunun kadroda kendisine yer bulabileceği de düşünülmelidir.

Kayserispor´da mevkiler ve futbolcular derken, geçen hafta ortaya konan futbol konusunda da Atila´nın yeniden eski günlerine döndüğünü görmek beni fazlasıyla memnun etti. Her zaman söylerim futbolcuları saha da oynatan ya da onlara bu gücü ve morali veren kenardaki teknik heyettir. Atila´nın da dönüşü Hikmet Karaman´la oldu ve umarım bu durum uzun süre devam eder. Nitekim ülke futbolunda hep sol bek oyuncular konusunda fazla seçici olunamıyor. Bu mevkide iyi oyuncu bulan kulüpler de üst sıralarda şampiyonluk mücadelesi veriyor. Atila´nın ve diğer oyuncularında kendilerini hazır hissedecekleri bu maç galibiyet için bizim elimizi güçlendirir?